Sistemul KIRBY AVALIR 2™

Igienizare. Sănătate. Curațenie

Sistemul de curăţare KIRBY AVALIR 2™ este gândit să optimizeze igiena, curăţenia domiciliului și biroului dumneavoastră.

FABRICAT SA DUREZE

Ai obosit sa-ţi schimbi aspiratorul la fiecare câțiva ani? Kirby este construit din aluminiu turnat pentru a dura toată viaţa, si e in acelasi timp usor si compact.

IMBUNATATESTE CALITATEA AERULUI

Filtrarea Kirby Micron Magic HEPA prinde particulele alergene.

VERSATILITATE INEGALABILA

Se transformă cu usurinţa într-un recipient sau un aspirator de mâna și se extinde pentru a permite șamponarea covoarelor și mobilierului, spalarea gresiei si a chitului, lustruirea podelei si multe altele.

MADE IN USA

Sistemele Kirby au fost construite în America de mai bine de 100 de ani, de catre angajaţi dedicaţi meșteșugului lor, făcând din Kirby cel mai bun ASPIRATOR pe care îl puteţi cumpara.

DESIGN SUPERIOR

Designul inovativ al produsului Kirby oferă un flux de aer lider în industrie, Brevetat Tech Drive

SUPORT TEHNIC

Programul nostru exclusiv de Recondiţionare pe viaţa va va menţine sistemul Kirby funcţionând puternic pentru foarte multi ani.

Ce face KIRBY AVALIR 2™ diferit ?

Cât de departe poate ajunge

KIRBY AVALIR 2™

Tehnologia MicroAllergen

Prinde particule alergene
CRI-350x314

CARPET & RUG INSTITUTE CERTIFICATIONS

♦ Certificatul GOLD pentru aspirare

Sistemul de curăţare The Kirby Avalir 2 a primit premiul THE CARPET & RUG INSTITUTE’s GOLD  standars pentru  îndepărtarea mizeriei , reținerii de praf , modificare aspectului suprafeţelor și al eficienței energiei.

Certificatul GOLD pentru sistemul de curăţare profundă

Sistemul de spălare cu șampon pentru suprafeţe multiple a primit standardele GOLD pentru îndepărtarea mizeriei de pe covoare și mochete , pentru reţinerea apei și pentru păstrarea aspectului.
 
THE CARPET AND RUG INSTITUTE
– este asociația comercială pentru industria de covoare și mochete din America de Nord, cu numeroase cercetări și resurse pe covor. 
error: Continutul este protejat !!